Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Speedy. Стоките се доставят в срок от 1 до 5 работни дни, като в 90% от случаите поръчките, получени до 16:00 часа на съответния ден се изпращат на същия ден и се доставят на клиента на следващият работен ден. Lilavo.bg си запазва правото да забави доставката на поръчан артикул повече от определеното време в случай на временна липса на наличност на дадена стока, определен размер, модел или разцветка. Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или по e-mail.

 

Цената на доставката варира според населеното място на доставка, тегло на артикула, сума по наложения платеж, както и според това дали пратката е изпратена до офис на куриерската фирма или до личен адрес. Всичи цени се калкулират автоматично по време на поръчката в този сайт, преди финализиране на поръчката. Цените се изчисляват според официалните тарифи на куриерска фирма Speedy с начислена отстъпка, която Ви предосавяме.

 

ВАЖНО! Възможно е да има минимална разлика в цената на куриерската услуга между изчислената в сайта и при реално платената в офис или на куриер, поради малки разлики между нанесената в сайта информация за тегло на артикула и реално измереното от куриерската фирма тегло. При разлика в теглото, Спиди преизчислява цената за доставката.